Fuld returret

i 14 dage

Gratis levering

ved køb over 500 kr

Hurtig levering

Indenfor 1-3 dage

Billig fragt

Fra 49 DKK

Information

Sådan handler du hos os.

For at foretage et køb på Buggesholm.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den/de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.

3. Vælg betalingsmåde og forsendelsesmåde.

4. Godkend vores forretningsbetingelser.

5. Tjek alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

 

Bestilling.

På Buggesholm.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du søger eller har forespørgsel til en vare, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: info@buggesholm.dk eller tlf: 22434097 man – fre mellem 10.00 – 16.00

Alle vores priser er inkl. moms og afgifter.

Når du handler på Buggesholm.dk indgår alle aftaler på dansk.

 

Betaling.

vi modtager betaling med:

– Mobilepay

– Visa/Dankort

– Master card

– Visa electron

 

 

 

Der tages ikke betalingsgebyr, når du handler hos Buggesholm Brugskunst. Beløbet hæves først på dit kort, når vi sender varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

Reklamation ( hvis der er noget galt med varen)

Hos Buggesholm Brugskunst yder vi 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du kan få varen ombyttet, repareret, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået pga. forkert brug, eller at skaden er pådraget efter kundens modtagelse. Varer købt som 2 sorteringsvarer frafalder reklamationsretten og disse varer tages ikke retur. 2 sorteringsvare kan have småfejl som ridser,afskaldning,pletter,en løs svejsning på en metalvare.

Reklamationen skal ske inden for rimelig tid, efter du har opdaget manglen/fejlen ved varen.

Hvis reklamationen er berettiget refundere vi rimilige fragtomkostninger ca. 49 kr. Det er vigtigt, at du kontakter os, inden du sender varen retur til os på tlf: 22434097 man – fre mellem 10.00 – 16.00 eller på mail: info@buggesholm.dk

 

Varen skal sendes til:

Buggesholm Brugskunst

Nedrevej 30 Vestrup

8930 Randers nø

 

Vigtigt når du sender varen retur til os:

Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage, husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

FRAGTSKADE:

– Er det en fragtskade skal du gøre følgende: tage billede af emballagen udvendig, billeder af varerne i orginal emballage og billeder af den/de skadede varer. Dette skal ske senest 5 dage efter du har modtaget pakken. ( vi skal bruges det som dokumentation til GLS ). Gives varen væk som gave ,SKAL giver pakke varen ud og se om der er skader på varen, da skaden skal indberettes til os/gls senest 5 dage efter at køber har modtaget pakken.  Hvis skaden ikke indberettes til os inden de 5 dage , refunderer vi ikke pengene for den ødelagte vare. (den dag du modtager pakken tæller med i de 5 dage)

Fortrydelsesret.

Buggesholm Brugskunst yder 14. dages fuld returret, fra den dag du modtager pakken, under forudsætning af, at varen er ubrugt og ubeskadiget, og leverandørens mærkater ikke er taget af varen og skal være i den orginale emballage. Sengetøj byttes ikke ,hvis det har været ude af emballagen. Varer købt som 2 sortering tages IKKE retur.Er varen beskadiget ved modtagelsen tager vi ikke varen retur eller refunderer pengene.

Julegaver: varer som er købt fra 15 november  til julegaver byttes til og med 15 januar året efter. Varer købt før 15 november til julegave byttes ikke.

Ønsker du at fortryde dig køb skal du kontakte os på mail: info@buggesholm.dk eller tlf: 22434097 man – fre mellem 10.00 – 16.oo.  Du kan IKKE fortryde dit køb ved blot, at nægte at modtage  varen, uden at have kontaktet os først.

 

Returnering:

Du skal vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse. Din ordre skal sendes retur til os senest 14. dage efter du har modtaget den. Husk at varen skal sendes retur i forsvarlig emballage, og du har ansvaret for den, indtil vi modtager den. Ved fortrydelse skal du selv afholde fragtomkostninger.

 

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Tilbagebetaling:

Du får naturligvis, det beløb du har indbetalt for varen tilbage,men har du betalt fragt refunderes den ikke . Har du fået fri fragt, så bortfalder dette  dog og der vil   blive fratrukket 49 kr , som er det beløb vi har haft i fragtomkostninger. Beløbet bliver overført til det kort, som du har betalt med, når vi har modtaget returvaren.

 

Returvarer skal sendes til:

Buggesholm Brugskunst

Nedrevej 30 Vestrup

8930 Randers nø

VI AFHENTER IKKE RETURPAKKER I PAKKESHOPS. VARER SKAL SENDES RETUR TIL VORES FIRMA ADRESSE OVENOVER.  Sendes en returpakke til en pakkeshop er det jeres eget ansvar at hente den og leverer den til os.

 

 

 

HVIS EN PAKKE IKKE AFHENTES I PAKKESHOP.

Når vi har afsendt en pakke, så er det ALTID købers ansvar at hente pakken inden 8 dage i pakkeshoppen. Hvis en pakke ikke afhentes i pakkeshop,så bliver pakken efterfølgende sendt retur til os, dette koster 49 kr. som betales af køber. Vil  en kunde have pakken afsendt endnu engang, skal køber selv betale 49 kr. plus de 49 kr. som det kostede at få pakken sendt retur til os. Hvis kunden derimod ønsker at  fortryde købet, så skal køber betale de 49 kr. som det har kostet at få gls til at sende pakken retur til os.Har kunden fået fri fragt, så bortfalder den fri fragt og køber skal betale 49 kr. som er de fragt/forsendelsesomkostninger vi har haft ved at afsende pakken til pakkeshop. Der vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 75 kr. (omhandler udgifter til pakning og returhåntering af varerne samt administration) Nægter køber at tage imod sin pakke med omdeling,gælder samme regler som nævnt ovenover.

 

 

 

 

Sikkerhed:

 

Hos Buggesholm Brugskunst bruger vi betalingssystemet SSL teknologi, som yder en høj sikkerhed omkring overførslen af data. Alle kreditkortoplysninger bliver krypteret i hele betalingsprocessen, som betyder at uvedkommende ikke kan få adgang til dem. ( heller ikke vi på Buggesholm Brugskunst).

 

 

Levering:

Vi afsender din ordre inden for 1 – 3 hverdage efter bestillingen er modtaget. Længere levering op til jul ( vi tager forbehold for evt. forsinkelser ved transportør).

Ved nogle varer f.eks møbler vil leveringstiden være længere og fragtprisen højere, men dette fremgår tydeligt af varebeskrivelsen.

Fragtpriser ses under fragt på forsiden.

 

 

Persondatapolitik:

 

I forbindelse med dit køb hos Buggesholm.dk registrere vi følgende oplysninger:

Fulde navn

Adresse.

E – mail adresse.

Disse oplysninger registrere vi med det formål, at kunne levere varen til dig. Buggesholm Brugskunst garanterer at disse personoplysninger ikke videregives til tredjepart. Oplysningerne gemmes i 5 år, hvorefter de slettes.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og  ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret (ifølge persondataloven). I forbindelse hermed, ret henvendelse til Buggesholm Brugskunst på email: info@buggesholm.dk eller tlf: 22434097 man – fre mellem 10.00 – 16.00

 

 

Brug af Cookies:

På Buggesholm Brugskunst anvender vi cookies med det formål, at optimere vores website. Du kan til enhver tid slette det fra din computer. Vi har et statistisk system, som opsamler oplysninger om bl.a. hvor i landet vores kunder kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvor på siden de forlader os m.m. Dette statistisk system bruges udelukkende til det formål at optimere Buggesholm.dk

 

 

 

Standardfortrydelsesformular